Parterapi

PSYKOLOGI & PSYKOTERAPI I NYKÖPING AB


PARTERAPI

Att leva i parrelation är för de flesta något man eftersträvar. Parrelationen är en av de allra viktigaste relationerna i livet, och för vissa den absolut viktigaste. Ändå tar vi den ofta för given och ger den för lite näring. I olika faser i livscykeln får parrelationen sättas på sparlåga. Ett exempel är när vi får barn och de tar upp mycket av vår tid. Det kan också ske senare under livet när barnen börjar bli stora eller till och med vuxit upp och flyttat hemifrån. Vi kan då uppleva att vi vuxit ifrån varandra eller tappat bort varandra. 


Om ni som par har hamnat i ett läge där ni inte längre trivs i er parrelation och vill förändra den så är parterapi en möjlig väg. Vi träffas altid för en konsultation, där vi avgör om vi kan arbeta tillsammans. Därefter kommer vi överens om ett lämpligt antal samtal för att arbeta med just era svårigheter och mål.


Jag erbjuder även familjeterapi för hela eller delar av familjen. Detta kan vara aktuellt även med vuxna barn. 


En session är 75 minuter och kostar 1400 kr. Betalning sker i anslutning till sessionen med kontanter eller via Swish. Välkommen att boka tid per telefon: 072-370 66 40 eller via webbformuläret under fliken Kontakt.

Copyright © All Rights Reserved.